U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.
PATIËNT ERVARINGEN INTEGRALE ZORG

Hieronder volgt de enquête van Infolijn AG waarin wij vragen naar uw ervaringen met integrale zorg (daarmee bedoelen wij een combinatie van reguliere en complementaire of alternatieve zorg). Het is ook mogelijk om ervaringen met uitsluitend  complementaire (zelf-) zorg door te geven.

Door deze ervaringen van patiënten te bundelen kunnen wij de overheid en verzekeraars laten zien dat veel patiënten hier baat bij hebben (maar soms ook niet, dat willen wij ook graag weten).

U kunt de lijst per keer maar voor één gezondheidsklacht invullen. Hebt u meer ervaringen dan kunt u daarvoor de lijst opnieuw doorlopen!

Om de gegevens goed te kunnen verwerken zijn de vragen zeer beknopt. Wij vragen u daarom het best passende antwoord te kiezen als er meer mogelijkheden zijn.

Als u ook een uitgebreider verhaal wilt doorgeven kunt u dat doen op de Integrale website Wijzer naar Gezondheid. Deze verhalen zijn ook belangrijk, maar kunnen niet meetellen voor de huidige enquête.

Het kan zijn dat u problemen ondervindt bij het invullen als u gebruik maakt van Internet Explorer, probeer het dan nog eens door gebruik te maken van Google Chrome.
Er zijn 44 vragen in deze enquête.